Friday, October 19, 2012

Lack of inspiration

I've been lacking my inspiration for the past month.
I started styling wigs (as I've told you in the last post) and I had so many ideas for the next year and I thought that I'll make a change and start early, so I could use a lot of time with each costume.

Well, something happened and even I don't know what that something is, but I lack of inspiration when it comes to cosplay.
I even caught myself thinking of quitting this lovely hobby!

And that got me wondering (as in 5 years this is my first time thinking this way) do people get these feelings often? I mean I'm normally so full of ideas and have a LONG list of characters that I want to cosplay and suddenly my mind is so blanc that I'm in the end of the road. Or that's what I feel like.

So, my dear readers, do you ever get these feelings and if you do, what do you do with them?
Plus I would love to plan my Desucon Frostbite costumes already (okay, the costume for Saturday has been decided for a long time ago so it's only Sunday that I've been thinking of) so I take suggestions of what I should cosplay, if you feel like suggesting any :)

Well, I hope you don't have the same situation as I and you get to enjoy this hobby :D
Hopefully I'll get out of this soon too, I hate this, to be honest!

7 comments:

 1. Piti muuten jo aikaisemmin sanoa siihen sun yhteen twiittiin liittyen, mutta unohdin: ei sua kukaan unohda vaan siksi, että et käy parissa tapahtumassa! Koitahan piristyä ja innostua taas :) Ehkä suakin on purrut sama syysmasennus kun suunniilleen jokaista muutakin tuntemaani henkilöä, mut kyl se siitä. Itellä ei lopettamiseen liittyviä ajatuksia oo ollut, mutta kun ei hetkellisesti cosplay kiinnosta pidän vaan taukoa ja katselen animea. Kyllä sieltä aina joku jostain pomppaa joka on ihan pakko päästä nyt heti tekemään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voihan se olla, että jonkinlainen syysmasennus on tässä päässyt iskemään! Luultavasti päällimäisenä syynä on tämä välimatka, en vain ole tottunut olemaan näin kaukana kaikista! Yritystä on ollut, materiakaan ei tosin ole helpottanut, joten en oikein tiedä mitä tälle tehdä D:
   Itseä ei oikein animekaan innosta tällä hetkellä, olen katsellut listoja tämän kauden animeista ja kaikkien kohdalla tulee vain se perus "meh"-fiilis D:

   Delete
 2. Aika jännittävää kyllä, että sulle toi iskee vasta nyt. Suunnilleen kaikille tuntemilleni tyypeille, itseni mukaan tuhannesti lukien, on käynyt noin. Yleensä siihen on vaikuttanut elämän muut jutut, mitkä tekee olosta yleisesti vähän apeamman mitä normaalisti olisi. Syksyllä erityisesti siis varsin tavallista. Jos et oo ehtinyt parissa tapahtumassa käydä, sekin tuottaa sitä jossain määrin. Tuntuu, et jää kaikesta ulkopuolelle eikä sillä sit loppupeleissä ois väliä lopettaisko vai ei. Pitää vaan koittaa uskotella itselleen, et kyl tää tästä, tää on ohimenevää. Kun olo yleisesti helpottuu, tuntuu cosplay kaiken muun ohella taas paljon mukavammalta. Oman kokemuksen mukaan ei kannata pakottaa itseään, keskittyy hetkeksi vaikka johonkin muuhun ja pian se mieliala kohenee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On, voisi kuvitella että mullekkin olisi tullut tällaisia tuntemuksia aiemmin..
   Alan uskomaan vain enemmän ja enemmän siihen, että omaan "masennukseeni" suurinpana syynä on tämä muutto Rovaniemelle.
   Kommentistasi tuli jotenkin huojentunut olo ja aloinkin miettimään, että unohdan koko cosplayn joksikin aikaa, ainakin periodin loppuun saakka, sitten on yliopistoelämänkin kohdalla helpompaa, joten sitten ehkä jaksaisi taas miettiä näitä juttuja :)

   Delete
 3. Mulla tuli ihan samanlainen fiilis joku vuos, puoltoista sitten, ja en nyt vieläkään sen kummemmin oon saanu itteensi innostumaan.. keskiviikkona kun luin uusimma One piece manga chapun nii siin oli värillinen halloween kuva ja siit tuli ekaa kertaa pitkään, pitkään aikaa et toi Namin asu vois olla hauska tehdä! Mut eipä muuten ヽ(´□`。)ノ Jotenkin ei oo innostusta tehdä minkäälaista cossia. Ja viime desustakin jäi vähän sellanen lannistunu fiilis nii seki ehkä sit ruokkii sitä (´・_・`)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan, sullakin on ollut vähän tällainen kausi menossa :(
   Mutta hei, tuohan on hyvä juttu, jos jokin uusi artti alkaakin inspaamaan, sehän tarkoittaa, että ei peli ole vielä menetetty ;)
   Ja varmasti tuo paha maku suussa Desun jälkeen on vaikuttanut hyvinkin negatiivisesti :( Älä anna sen kuitenkaan lannistaa liiaksi!

   Delete
 4. Mulla ja Lindalla on tämä sama fiilis aina näin syksyllä ja talvella, ollut nyt joka vuosi. Sitten se vaan jotenkin keväällä herää...se inspiraatio :D Tossa parisen viikkoa sitten sain jopa sitä takaisin, kunnes Laura sairastui vakavasti ja joutui sairaalaan, niin katosi inspiraatiokin sen mukana, mutta nyt olen antanut itselleni luvan ottaa iisisti ja ehkä joululomalla saa tehtyäkin jotain, kun sain pomolta just kuulla, että mulla on 2viikkoa lomaa :D Näihin tunnelmiin. Piristystä Senni! Me ollaan täällä vieläkin :D Ja skypetä, jos ihan kauhee ikävä tulee ;)

  ReplyDelete