Monday, April 25, 2011

"You are beautiful"

Only in finnish this time, sorry~ :( But I'll add small translation to the end so people will know what this is all about :)

Tässä tänään sain kommentin Ilonalta, ja siitä, kuinka minulle on laitettu pientä kuva haastetta/You are beautiful-tunnusta, mistä tässä on kyse, niin se tulee tässä:


 You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille. Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!

Tämä tuli minulle juuri sopivaan aikaan, sillä kamerastani on patterit loppu (kyllä, kamerani toimii sormiparistoilla ja siinä ei ole ladattavaa akkua.. Pitäisi hankkia varmaan ladattavat patterit..), joten en kykene tähän hätään lisäämään kuvia edistymisestäni pukujeni parissa.. Tosin on vaikeaa löytää kuvia, joita en olisi julkaissut missään.. (=tykkään spammata kuvia netin ihmeelliseen maailmaan, hah) mutta tässä näitä nyt kuitenkin olisi (hyvin pitkän ja tuskaisen etsimisen jälkeen):

Meuwconissa tuli hyvä kuvasaldo, joten sieltä löytyy yhä kuvia joita en ole julkaissut missään :) Tämä on siis pienestä shootista Meuwconissa Matildan kanssa (hän on siis Grell)


Ja Mikurustakin löytyy muutamia kuvia, mutta en vain jotenkin.. Pidä niistä :D Otettu perjantaina ennen viime kesän Traconia :) Kuva on siis yksi shootin tuotos :D

Itse olen tässä kuvassa Lulu, tästä cossista olen julkaissut vain yhden kuvan aiemmin (koska kyseinen asu on vielä kesken), mutta tässä on nyt toinen kuva :) Kuva on taas otettu Meuwconissa ja kuvassa näkyy kaikki mukana olleet henkilöt täältä Suomesta :)
Olivier Armstrog: Mollamaija
Edward Elric: lineartt
Rikku: ninnu-chan

Siinä oli nuo kolme pakollista kuvaa :D Mutta saatte kyllä nähdä kaiken kaikkiaan viisi kuvaa, mutta loput kaksi ovat näitä kauniita "kulisseissa tapahtuu"-kuvia :D

Camwhores :D Me kyllä tiedämme missä kamera on ;D Tämäkin kuva Meuwconista :D

Tämä kuva on otettu heti tuon banneri-kuvan jälkeen :D Meillä oli hyvin hauskaa ja kyseessä on sama shootti kuin ylimmässäkin kuvassa :D

Tässä pääsin huomaamaan, että eniten minulta löytyy kuvia (yllätys, yllätys) Madam Red-cossistani :D Eli spammailin niitä kuvia nyt lisää :D

Mutta tässä ovat seuraavat kaunottaret, jotka saavat You are beautiful-tunnustuksen (ja kuva haasteen) ovat:


Ladies, have fun ;D Ainakin minulla oli, nimittäin tuskaisen hupaisaa :D

And now back to english :D Here's a short version of what I have already written:
I got challenged by Ilona to this You are beautiful-recognition, where you have to put 3-5 pictures of you that you've never published before in www and then give this recognition to 3 other girls that will do this next :) It's a challenge from blogger to another :) 


4 comments:

 1. Aww, iloitsen tagatuksi tulemisesta. Olin juuri alkamassa selailemaan cosplay-kuviani, tuli siis aika tosi hyvään aikaan. :)

  ReplyDelete
 2. Mä oon aika ahkerasti jakanut kuviani interneetin ihmeellisessä maailmassa, joten pitää kyllä nyt oikein ajan kanssa etsiä joitain kuvia, joita en olisi vielä minnekään laittanut.

  Tästä tulee kyllä hauskaa :D

  ReplyDelete
 3. Yumi: Hallitsen siis hienosti tämän oikein ajoittamisen :D Postausta odotellessa~ :D

  Ninnu: Mulla ei tuohon mennyt kuin vain koko päivä :D aloin tekemään jo joskus 12 maissa tätä ja vasta nyt sain valmiiksi :D Että onnea kuvien etsimiseen! :D

  ReplyDelete
 4. *:--☆--:*:--☆:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆

  ~~~ヾ(^∇^)おはよー♪ こんにちは。♡
  OMC (Oh my cute!) My name is Wynter Chan and I am here with ‘Adorablee’ Cute Inc. Your blog is ubersweet and we’d love it if you’d visit us, neh~!
  We are looking for genuine, adorable-loving readers. If you love Japanese anything, Lolita/Harajuku street fashion, dainty magical findings, Asian toys, or tons of other squee-worthy stuff, this is the site for you! We hope you enjoy every adorable inch of this blog - let the cuteness swallow your screen.

  ○ www.AdorableeCute.com ○

  *WARNING*~
  YOU MAY DIE OF CUTE OVERLOAD. And if it’s not your kawaii cup of tea, that’s okay ^^ but I think you will fall in love with my happy-happy blog land~!
  If you visit, we’ll give you a big kawaii-bear hug (つ• ㉦•)づ

  *:--☆--:*:--☆:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆:*:

  ReplyDelete